Evy Latijnhouwers

De groei en ontwikkeling van Stabilo Interieurbouw

Een begrip in de interieurbouw wereld en nog altijd aan de weg aan het timmeren. Hoe heeft Stabilo Interieurbouw zo’n groei doorgemaakt? We nemen je graag mee in ons verhaal.

Na 22 dienstjaren voor Egelie B.V. heeft Bert Bolder met zijn vakmanschap in 1995 het interieurbouw bedrijf overgenomen. Onder leiding van Bert veranderde dit in Bolder Interieurbouw. Vanaf dat moment hield het bedrijf zich veel bezig met maatwerk interieurbouw voor beurzen en stands in samenwerking met Stabilo International.

In 2009 zijn de machines en het vakkundige personeel verhuisd van Breugel naar een groot nieuw pand in Eindhoven, vlak naast het pand van Stabilo International. Zo kon er altijd snel geschakeld en efficiënt gewerkt worden. Het bedrijf werd Stabilo Interieurbouw.

In 2018 gaf Bert het stokje door aan zijn zoon Ludo Bolder. Hij was al lange tijd in dienst en heeft meerdere rollen bekleed. Van vakantiewerker, werkvoorbereider en projectmanager tot eigenaar. Sindsdien heeft het bedrijf ontzettende groei doorgemaakt en wordt er steeds meer gefocust op interieurs voor bijvoorbeeld kantoren, hotels, onderwijs maar ook particulieren. In opdracht van bedrijven, ontwerpers en particulieren worden deze projecten vlekkeloos en met veel enthousiasme uitgerold.

Stabilo blinkt uit in het maken van prachtige high-end keukens, kastenwanden, complete kantoor- en bedrijfsinrichtingen en eigenlijk alles wat je kunt bedenken rondom interieurbouw. Sinds 2020 is het machinepark vernieuwd en wordt er nog meer ingespeeld op alle trends en ontwikkelingen in de markt.

Afgelopen maanden stonden in het teken van ontwikkeling, nieuwe mensen en mooie projecten. In lijn met deze groei, kon de huisstijl natuurlijk niet achterblijven. Nieuwe logo’s, slogan, kleuren, vormen en een geweldige website dragen bij aan onze nieuwe stijl welke volledig aansluit op de organisatie en onze visie.

We ambiëren te blijven ontwikkelen in de toekomst en we nemen jullie graag mee in deze reis, op naar nog meer gave projecten en blije mensen!

Waar verbeelding en vakmanschap samenkomen.