Waarom maatwerk jouw interieur naar een hoger level tilt.

Soms kan het best een zoektocht zijn om de juiste meubels voor in je interieur te vinden. Iedereen heeft een andere smaak en niet alle meubels zijn passend in de ruimte waarvoor je het nodig hebt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je te maken hebt met een schuine wand, een hoek of juist een ronding. Dit zorgt ervoor dat het perfecte meubel dan vaak niet vindbaar is zoals je hem in je hoofd hebt. Door te kiezen voor meubels op maat, kan dat plaatje en de ideeën die je in je hoofd hebt, werkelijkheid worden. Met maatwerk kun je je droom interieur realiseren zonder concessies te moeten doen.

De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos, verschillende materialen, vormen en afmetingen. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen jouw idee met enthousiasme uitrollen.

Bij maatwerk interieur kan je alles naar eigen smaak (laten) bedenken en maken. Onze experts helpen jou graag verder bij het bedenken en ontwerpen van jouw meubels. Hiermee krijg je precies de woning die je voor ogen hebt, ideaal toch?

Hoe pakken wij dit aan? Hieronder maak je kennis met onze aanpak in 4 stappen.

De kennismaking

Bij ons begint ieder project met een kennismaking. Dit kan bij ons op kantoor of wij komen bij je langs. Hier bespreken we de eisen en wensen onder het genot van een kopje koffie.

Bedenken en ontwerpen

In ons kantoor te Eindhoven, gaan we verder met brainstormen. We kijken naar jullie plannen en het ontwerp en zorgen dat al jullie wensen hier in verwerkt zijn.

Inmeten en produceren

Is ons voorstel akkoord? Dan maken we direct een afspraak voor het inmeten. Ook kunnen we eventuele wijzigingen in het ontwerp bespreken. Vervolgens gaan we direct in onze werkplaats aan de slag met de productie.

Monteren op locatie

Wanneer de productie is afgerond maken we een afspraak voor het monteren en plaatsen. Dit kan op een voor jullie gewenst moment.

Meer weten? Neem contact met ons op!