Hier vind je de meest gestelde vragen die Stabilo Interieurbouw van haar klanten krijgt. Heb je buiten deze meest gestelde vragen nog een vraag? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden graag uw vraag.

``In welke regio zijn jullie actief?``

Ons bedrijf bevindt zich in Eindhoven op het Flight Forum. Maar wij zijn door het gehele land actief. Voor sommige projecten gaan we zelfs de grens over, zo hebben we projecten gerealiseerd in België, Duitsland, Engeland, Zwitserland tot zelfs in Spanje.

``Komen jullie ook bij ons thuis om onze wensen te bespreken?``

Ja, wij komen bij je langs om samen jouw ideeën te bespreken. Op deze manier kunnen wij een gedegen offerte maken en een zo goed mogelijk ontwerp. Maar u kunt ook naar onze zaak komen waar wij materialen hebben liggen, zodat je kunt zien welke mogelijkheden er zijn. Op deze manier krijg je een goed beeld van het gewenste interieur.

``Kan ik jullie op sociale media vinden?``

Jazeker!! Wij zijn actief op Facebook , LinkedIn, Google+ en Pinterest. Wij vinden het altijd leuk om contact te houden met onze klanten en waarderen een berichtje en een “vind ik leuk” enorm!

Hebben jullie een showroom?

Nee, helaas hebben wij geen showroom. Deze hopen wij in de toekomst te mogen realiseren. Wel kunnen wij je altijd uitnodigen voor een gesprek bij ons op kantoor. We hebben diverse materialen en heel veel foto´s van gerealiseerde projecten en 3D ontwerpen.

Zijn jullie aangesloten bij een bond?

Wij zijn aangesloten bij het CBM de Centrale Bond voor de Meubel industrie.

Wat zijn de meest gebruikte materialen?

Wij gebruiken heel veel gemelamineerde spaanplaat, MDF en multiplex, maar ook voor diverse fineren en massief hout kunt u bij ons terecht.

Werken jullie alleen met houtmaterialen?

Nee hoor, je kunt voor de meest uiteenlopende materialen bij ons terecht. Zo kun je denken aan een keuken met bijvoorbeeld een natuurstenen blad, een mooi dressoir met een tv lift, een vitrinekast met glazen schuifdeuren of een Tafel met een RVS onderstel. Mocht dit je niet zoveel zeggen, kijk dan eens even onder het kopje diensten bij Design en Materialen op onze website.

Welke merken decoratief plaatmateriaal gebruiken jullie?

Stabilo Interieurbouw werkt o.a. met Thermopal, Wodego, Egger, Arpa, Decolegno, Shinnoki, Duropal HPL, Fenix ntm, Resopal, Decoflex en Polyrey. Staat jouw merk er niet tussen? Geen nood, ook alle overige merken kunnen wij leveren.

Wat voor particulier interieur maken jullie zoal?

Wat niet eigenlijk? In de afgelopen jaren hebben wij de meest uiteenlopende interieurs gemaakt. Hierbij kan je denken aan keukens, inloopkasten, ensuite kasten, audio meubels, badkamermeubels, tafels, wandkasten, baby kamers, slaapkamers. En ga zo nog maar door.

Wat is een ensuite kastenwand?

Kamers en suite (ook wel kamer en suite) of suite is de benaming voor een combinatie van een voorkamer, de kamer aan de straatkant, en een achterkamer, gescheiden door een of twee schuifdeuren. De schuifdeuren beslaan de halve breedte van de ruimte. De deuren worden meestal achter kasten geschoven, zodat aan beide zijden van de deur opbergmogelijkheden zijn. Soms is in een van de kamers echter geen kast maar een muur te zien. De deuren kunnen geheel van hout zijn, vaak met panelen, of ingezet met sierglas of glas in lood, zodat er meer licht in de andere ruimte komt. Beide kamers van de suite hebben een deur naar de gang.

Leveren jullie ook waskommen voor mijn badkamer?

Jazeker, wij hebben een goede samenwerking met een leverancier van porseleinen wasbakken en waskommen. Ook uw kranen van bijna elk merk kunnen wij voor u verzorgen.

Maken jullie kleding inbouwkasten op maat?

Na het inmeten van de ruimte kunnen wij jouw kast naadloos van vloer tot plafond aan laten sluiten. Wij kunnen je kast voorzien van schuifdeuren met bijvoorbeeld een spiegeldeur, maar je kunt er ook voor kiezen om draaideuren te nemen. Ook de complete kast inrichting kun je bij ons uit een catalogus van onze leveranciers uitzoeken.

Ontwerpen jullie ook keukens?

Jazeker! Na het bespreken van je wensen en het inmeten van de ruimte kunnen wij jouw keuken geheel 3D in de ruimte intekenen.

Wat is de ideale hoogte van een keuken?

Vroeger was elke keuken standaard 90cm hoog. Tegenwoordig is dit door de lengte van de mens iets gestegen. Je kunt zelf alvast uitrekenen hoe hoog je aanrechtblad moet zijn. Ga naast het aanrechtblad staan en zorg dat je onder- en bovenarm een haakse hoek vormen. Meet de afstand tussen je elle boog en de vloer en trek daar 15 cm vanaf.

Verwijderen jullie ook mijn oude keuken?

Natuurlijk is dat ook bespreekbaar. Neem hiervoor even contact met ons op.

Sluiten jullie mijn nieuwe keuken ook aan?

Natuurlijk monteren wij uw nieuwe keuken op locatie. Het loodgieters en elektriciens werk doen wij niet zelf, dit laten wij liever aan een expert op dit gebied over. Wij hebben een enorm groot netwerk dus dit kunnen wij uiteraard allemaal voor u regelen.

Leveren jullie ook inbouw apparatuur?

Stabilo Interieurbouw is leverancier van bijna alle merken keuken inbouw apparatuur. Wij volgen alle innovaties op het gebied van keuken inbouw apparaten en zijn onder meer dealer van: AEG, ATAG, BOSCH, MIELE, SIEMENS, NEFF, GAGGENAU, SMEG, BORETTI, BAUKNECHT, PELGRIM, ZANUSSI, FRANKE, QUOOKER, REGINOX, GROHE en nog veel meer. Voor bijna elk budget kunnen wij iets passends maken.

Wat voor zakelijk interieur maken jullie zoal?

Wat niet eigenlijk? In de afgelopen jaren hebben wij de meest uiteenlopende interieurs gemaakt. Hierbij kan je denken aan Hotels, kantoren, schoonheid salons, kleding winkels, bakkerijen, Cafetaria’s, kinderdagverblijven, schoenen winkels, notaris en makelaars kantoren En ga zo nog maar door.

Leveren jullie mijn project turn key op?

Na onze jaren lange ervaring hebben wij veel contacten opgedaan met onder andere Loodgieters, elektriciens, schilders, stukadoors, stoffeerders en timmerlui. Wij kunnen indien gewenst het totaal plaatje voor u regelen.

Voor wat in de horeca kunnen we jullie inschakelen?

Momenteel zijn wij erg actief in de hotel- en restaurantbranche. Zo maken we veel pop-up restaurants voor Maison van den Boer en hebben we veel voor Van der Valk Ridderkerk gerealiseerd

Ontwerpen jullie mijn horeca gelegenheid ook?

Natuurlijk kunnen wij uw project ontwerpen. Maar voor wat grotere projecten zoals een compleet hotel of restaurant inrichten hebben wij onze vaste creatieve connecties.

Leveren jullie ook inbouw apparatuur?

In principe kunnen wij ieder gewenst merk of soort horeca apparatuur leveren. Van inbouw tot vrijstaand en van koeling tot verhitting apparatuur.

Maken jullie ook beursstands?

Ja enorm veel zelfs! In samenwerking met Stabilo International, onze grote broer, kunnen wij uw beursstand perfect verzorgen. Van tapijt tot verlichting en van meubels tot decoratie alles is mogelijk

Ontwerpen jullie ook beursstands?

Ook dat is bij ons prima mogelijk, wij hebben een team van stand ontwerpers en tekenaars in dienst. Ook kun je met je eigen ontwerp prima bij ons terecht. Wij denken graag met je mee!

Voor welke beurzen hebben jullie gewerkt?

Dat is bijna te veel om op te noemen, maar onze belangrijkste beurzen zijn: Tefaf Maastricht, Basel world, ABN AMRO WTT, Masters of LXRY, Masterpiece London, Paris Tableau, Pan Amsterdam, Highlights Munchen en Frieze Masters London. Kijk maar even bij onze projecten