Hallo allemaal, welkom op een nieuwe blog!

Er is al eerder een blog over Corian geschreven, als u deze nog niet heeft gelezen kunt u dat ook even doen: Blog Corian.

Waarom Corian?
Sinds de introductie heeft Corian zich bewezen als een buitengewoon duurzaam en gebruiksvriendelijk materiaal, zowel in een huiselijke als in een commerciële omgeving. Corian kan niet schilferen, naden zijn onopvallend en vloeistoffen kunnen niet in het oppervlak trekken. Corian behoudt zijn uitstraling en biedt weerstand tegen de meeste krassen en stoten die voorkomen bij dagelijks gebruik.

Corian heeft een niet-poreus oppervlak, dit voorkomt dat vuil en vlekken in het materiaal binnendringen. Markeringen en vlekken blijven op het oppervlak liggen en kunnen eenvoudig worden verwijderd met een Scotchbrite sponsje en huishoudelijke reinigingsmiddelen. Corian is niet-poreus en hygiënisch. Dankzij het gladde oppervlak kunnen vloeistoffen niet binnendringen en dat maakt het gemakkelijk te onderhouden. Bacteriën en schimmels maken geen kans. Wanneer Corian er schoon uitziet, is het ook echt schoon.

De lijmverbindingen van Corian met bijhorende lijmkleuren zorgen voor onopvallende naden. Dit resulteert in een glad oppervlak waarbij de indruk wordt gewekt dat grote delen uit één stuk vervaardigd zijn. Het naadloze uiterlijk van geïntegreerde Corian werkbladen, spoelbakken/wastafels en gebogen achterwand betekent eveneens dat er geen uitsparingen zijn waar vuil en bacteriën zich een weg banen.

Maar het leukste wat wij u met deze blog mede willen delen, is dat Corian nieuwe kleuren heeft! Ervaar nu de evolutie van Corian, met de nieuwe kleuren en patronen. De nieuwe kleuren van Corian worden geleverd met on-trend, gepatenteerde technologieën en galmen met een divers internationaal designpubliek. De kleuren omarmen de sterke visuele textuur, creëren een dynamische moderniteit en roepen warmte en emotie op. Corian heeft drie geavanceerde esthetiek gecreëerd: Beton, Onyx en Prima. Deze drie nieuwe esthetica vertegenwoordigen de evolutie van design.

Ervaar de evolutie. Ervaar de nieuwe kleuren van Corian.

Carbon Concrete
Carbon Concrete is een bijna zwarte toon die zijn eigen stijlverklaring genereert. Deze exclusieve betonnen esthetiek biedt een schemerige kleur die binnen het oppervlak stijgt.

          

Ash Concrete
Ash Concrete belichaamt grijs met een doel. Monochromatische beweging en fijne deeltjes voegen diepte toe aan het ontwerp en creëren een moderne, dynamische esthetiek.

          

Weathered Concrete
Verweerd beton, met een uitgebalanceerde kleur van warme taupe, suggereert een rauwe neo-industriële stijl met een atmosfeer van ingetogen kracht.

          

Neutral Concrete
Neutraal beton is een ideale tint om een achtergrond van stille sterkte te creëren. De zachte ivoorkleur stroomt binnen de algehele esthetiek en creëert een exclusieve ontwerpverklaring.

          

Limestone Prima
Hoekige witte, bruine en grijze stromen stromen over een witte omgeving. Flecks van wit en zwart zijn verwerkt om een prachtige visuele textuur met subtiele kleuring te creëren.

          

Dune Prima
De vloeiende witte en zanderige tinten wijzen naar de kust, waardoor een natuurlijke en unieke kleuresthetiek ontstaat die design inspireert dat even uniek is.

Smoke Drift Prima
Rokerig grijs drijft over een weelderig oppervlak van wit, warm grijs en lichtbruin. Kleuren bewegen moeiteloos om een esthetiek te creëren die sterk en toch gewichtloos is.

          

Cosmos Prima
Zo gewaagd als het universum, is de rijke zwarte achtergrond verlicht met stromen en deeltjes van grijs en wit die naar de kosmos wijzen.

          

Evening Prima
Net als bij een avondhemel, suggereert het oppervlak gevlekt licht boven en binnen het patroon. Bochtige beekjes stromen binnen deze rijke blauwe tint bezaaid met metalen vlekjes.

Cacao Prima
Tinten taupe, lichte cacao en glinsterende metalen elementen worden in een wervelend oppervlak op elkaar geslagen. Deze verleidelijke en natuurlijke esthetiek intrigeert met zijn rijke kleur.

Nimbus Prima
Nauwelijks witte strepen creëren subtiele maar toch duidelijke bewegingen. Het is de ideale uitdrukking van energie en stijl met de elegantie van tone-on-tone kleur.

Windswept Prima
Winderige paden van bruin en beige, samen met bruine en witte vlekken, creëren een visuele esthetiek van gevarieerde neutrale tinten die over het hele oppervlak zijn ingebed.

Gray Onyx
Met waardige weelde heeft Gray Onyx een vleugje van de avant-garde als stromen zilvergrijs natuurlijk door zijn witte, doorschijnende achtergrond. De esthetiek is er een van drama en stijl.

          

White Onyx
Witte bloeddoorlopen, versterkt door een doorschijnende achtergrond, creëert een verfijnd ontwerp voor White Onyx. Het heeft de uitstraling van een halfedelsteen met een dynamische, moderne uitstraling.

 

De afbeeldingen zijn afkomstig van: Corian

Geef een antwoord