ONZE HISTORIE

Stabilo Interieurbouw BV is in oktober 2009 opgericht door Bert Bolder en Harry van der Hoorn.

Na 22 (sinds 1973) dienstjaren voor Egelie B.V. was Bert Bolder in 1995 klaar voor de overname van het interieurbouw bedrijf.

Het interieurbouw bedrijf Bolder Interieurbouw dat Bert Bolder vanaf 1995 met succes runde, produceerde al lange tijd een groot deel van het maatwerk voor het standbouw bedrijf Stabilo International BV.

Bolder Interieurbouw was de eerste leverancier van maatwerk interieurbouw voor beurzen en stands. Door deze lange periode van samenwerking hebben beide bedrijven het plan tot uitwerking gebracht om samen te gaan werken onder de naam Stabilo Interieurbouw.

De machines en het vakkundige personeel zijn verhuisd van Breugel naar een groot nieuw pand in Eindhoven, vlak naast het pand van Stabilo International, zodat er altijd snel geschakeld en efficiënt gewerkt kan worden.

Naast het leveren van al het maatwerk aan Stabilo International, produceert Stabilo Interieurbouw interieurs, keukens, badkamers en meubels op maat in opdracht van bedrijven, ontwerpers en particulieren.

Ben je benieuwd naar hoe de toekomst van Stabilo Interieurbouw eruit ziet? Klik dan hier!

WILT U ONS INHUREN?

Vertel ons over uw project