Mishmash-interiordesign
In: Geen categorie0

De tijd dat alleen een kleine groep hipsters foto’s van hun maaltijd op Instagram zette is steeds meer een ding van het verleden. Afgelopen jaar was Instagram het sterkst groeiende social-mediaplatform in Nederland, waarmee het steeds meer een breed publiek aanspreekt. Wereldwijd spelen marketeers voor restaurants daar al beter op in door een grotere nadruk op design en interieur. Stabilo Interieurbouw uit Eindhoven werkt met professionele architecten en designers om ook horecabedrijven in Nederland instagramwaardig te maken.

 

Uit het Social media onderzoek 2018 blijkt dat hoewel platforms als Facebook nog steeds veel worden gebruikt, de grootste groei eruit is. Instagram is echter een van de grootste stijgers in de afgelopen jaren en staat daarmee in de top vijf van meest gebruikte platforms in Nederland. De marketingwaarde daarvan voor restaurants moet niet worden onderschat. Gebruikers posten foto’s van hun diners voor vrienden en bekenden en hun ervaringen zijn waardevoller dan de gemiddelde review op websites zoals Yelp of Tripadvisor. Wereldwijd zien we dan ook een trend om de interieurs van restaurants aan te laten sluiten op deze vorm van gratis marketing.

 

De visuele trends op Instagram zien we steeds meer terugkomen in restaurants: lichte interieurs met felle kleuraccenten, bijvoorbeeld. En de belichting in restaurants wordt zo ontworpen dat de esthetiek zich goed vertaalt naar het online medium. Stabilo Interieurbouw werkt samen met architecten en designers die op de hoogte zijn van de meest recente trends en zij kunnen de visie van restauranteigenaars goed vertalen naar deze trends. Ook werken ze samen met meer dan 1000 wereldwijde leveranciers die met hun prestigieuze klanten altijd goed op de hoogte zijn van wat er vandaag en morgen trendy is.

 

Een persoonlijke visie met hedendaagse trends

De klanten van Stabilo Interieurbouw uit Eindhoven gebruiken geregeld Pinterest als inspiratiebron. De designers van Stabilo gaan daar vervolgens mee aan het werk om een origineel interieur te ontwerpen dat niet alleen in levende lijve adembenemend is, maar dat tevens volledig Instagramwaardig is. Kijk voor voorbeelden eens op hun eigen Pinterest-site: https://nl.pinterest.com/stabilointerieu/. Ook kunnen projecten van Stabilo worden bekeken op hun website: https://stabilointerieurbouw.com/projecten/.

Geef een antwoord