Kantoorpand Eindhoven Stabilo Interieurbouw

Stabilo Interieurbouw is druk bezig geweest met het realiseren van een kantoorinrichting voor investeringsmaatschappij ND Group in Eindhoven. In deze blog laten wij stap voor stap zien hoe wij Stabilo de kantoorinrichting omgetoverd heeft tot het fantastische eindproduct zoals in bovenstaande foto te zien. We nemen je mee in dit gehele proces, vanaf het ontwerpen van de kantoorinrichting tot het afronden van het project.

Het ontwerp


In het begin bedenken wij een ontwerp waarbij we denken dat het bij ND Group past, hierna bespreken we dit en komen er indien gewenst aanpassingen. Hieronder ziet u een aantal schetsen van het ontwerp van de kantoorinrichting.

Ontwerp Stabilo voor ND Groupnd Group ontworpen door Stabilo Interieurbouw

De rode vormen geven aan hoe ze gezaagd moeten worden. Op de muur met rode balk ziet u het schematische vooraanzicht. Daarna is de kantoorinrichting in 3D weergegeven, en is duidelijk te zien dat wanneer alle lamellen naast elkaar geplaatst worden er een indrukwekkende creatie ontstaat.

17458089_1556823101025113_439777763386154998_n17426032_1556823031025120_6765406139244054717_n

De materialen


Zodra ND Group het ontwerp goedgekeurd had konden we beginnen met de materialen bestellen voor het te realiseren project. Voor dit specifieke project moest er veel hout besteld worden en bepaalde delen konden direct geverfd worden. Hieronder een sfeerimpressie van dit materiaal.

gebruikte materialen voor ND group Eindhoven De door Stabilo Interieurbouw gebruikte materialen voor ND group's kantoorpand in Eindhoven materialen Stabilo Interieurbouw

Het frezen


Wanneer de materialen klaar liggen en geverfd zijn kunnen we beginnen met het frezen. We zorgen ervoor dat al het materiaal op maat wordt gefreesd, zodat elke plank perfect is en het eindresultaat precies wordt zoals aanvankelijk ontworpen is. Dit gebeurt bij Stabilo met een speciale freesmachine die tot op de millimeter nauwkeurig kan zagen. Op de foto’s zie je de machine aan het werk en beginnen de vormen duidelijk te worden. Fresen is de laatste stap van de productie, want hierna gaan we naar de klant om te beginnen met het monteren.
Freesmachine interieurbouw Eindhoven Gefreesd hout bolle vorm

Op de rechtse foto wordt de vorm al duidelijk, maar het wordt pas echt mooi als je het gemonteerd ziet. Voordat we aan het monteren beginnen, gaan we eerst de lamellen verven. Op onderstaande foto zie je de laatste stap die we binnen onze werkplaats zetten, voordat we alles meenemen naar de klant.

Lamellen ND Group Lamellen ND Group

Het monteren


We kunnen gaan monteren! Dit wordt op locatie gedaan bij ND Group Eindhoven. In het begin leken de lamellen nog wat abstract, maar nu zie je hoe mooi het staat wanneer ze gemonteerd zijn. We zorgen er eerst voor dat de wand goed voorbereid is. Zo bevestigde we in dit project latten aan de muur, zodat we hier de lamellen aan op konden hangen.

ND Group werkzaamheden ND group Eindhoven

 

Na het bevestigen van de lamellen is het project klaar. We gaan pas weg zodra de klant tevreden is. Het kantoorpand van ND Group ziet er weer fantastisch uit!

Kantoorinrichting interieurbouw Stabilo Eindhoven Kantoorinrichting interieurbouw Stabilo

Heb je zelf ook nog wensen voor je kantoorpand of voor thuis? Voor inspiratie kun je een kijkje nemen bij onze projecten of u kunt meer blogs lezen hier. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Stabilo Interieurbouw via de contactpagina.