Stabilo Interieurbouw

Stabilo Interieurbouw is de totaalaanbieder in de interieurbranche. Heeft u een zakelijk of particulier interieurproject? Stel dan gerust uw vragen, we denken graag met u mee voor het beste resultaat!

Naast verschillende plaatmaterialen en houtsoorten werkt Stabilo Interieurbouw met enorm veel andere materialen. Wat dacht u van een granieten toonbank of keukenblad? Een glazen vitrinekast of vergadertafel? Alles is mogelijk!

We hebben een team van vakmensen met jarenlange ervaring. Zij werken met onze excellente machines in een moderne werkplaats. Dat samen maakt dat we garant kunnen staan voor de hoogste kwaliteit. We zetten de meest ingewikkelde projecten om naar een goed uitvoerbaar plan.

Ook als het om serieproductie gaat, zoals bij de inrichting van een aantal kamers in een kantoorpand of meerdere stands op een grotere beurs. U bent bij ons aan het goede adres voor al uw interieuroplossingen.

Wij zijn benieuwd naar uw interieurvraag. Stel je vraag in het formulier op onze contactpagina of mail ons via info@stabilointerieurbouw.com. Bellen kan ook naar +31(0)40 234 1305

Stabilo Interieurbouw BV is aangesloten bij:

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op