STABILO INTERIEURBOUW

Wij zijn dé betrouwbare partner voor al uw interieuroplossingen. Heeft u een zakelijk of particulier interieurproject? Stel dan gerust uw vragen, we denken graag met u mee voor het beste resultaat!

Naast verschillende plaatmaterialen en houtsoorten werkt Stabilo Interieurbouw met enorm veel andere materialen. Wat dacht u van een granieten toonbank of keukenblad? Een glazen vitrinekast of vergadertafel? Alles is mogelijk!

We hebben een team van vakmensen met jarenlange ervaring. Zij werken met onze excellente machines in een moderne werkplaats in Eindhoven, Noord-Brabant. Dat samen maakt dat we garant kunnen staan voor de hoogste kwaliteit. We zetten de meest ingewikkelde projecten om naar een goed uitvoerbaar plan.

Ook als het om serieproductie gaat, zoals bij de inrichting van een aantal kamers in een kantoorpand of hotel. U bent bij ons aan het goede adres voor al uw interieuroplossingen.

Wij zijn benieuwd naar uw interieurvraag. Stel uw vraag in het formulier op onze contactpagina of mail ons via info@stabilointerieurbouw.com. Bellen kan ook naar +31 (0)40 234 1305.

WAAR STAAN WIJ VOOR?

Onze missie is om interieuroplossingen te ontwikkelen die de leefomgeving van iedereen verbeteren. Wij produceren, transporteren en monteren interieurs op maat met de beste service.

Onze visie is om door georganiseerd te groeien een betere impact te hebben op de wereld waarin we leven. Met behulp van onze missie hebben wij een positieve impact op onze bedrijfsomgeving, de leefomgeving van onze klanten en de duurzame economie.

WAAROM STABILO INTERIEURBOUW?

Wij van Stabilo Interieurbouw onderscheiden ons als dé betrouwbare partner op een viertal waarden: hoogste kwaliteit, klantgericht, service en duurzaamheid.

Uw interieur leveren wij tegen exceptionele kwaliteit, zowel in het eindresultaat als de service die wij verlenen. Wij werken met bedreven interieurbouwers met jarenlange ervaring in het vak en volgen wij de ontwikkelingen in de interieurbouwmarkt op de voet. Zo werken wij met de nieuwste machines en tekenprogramma’s. Onze nieuwe CNC machines realiseren een hoog niveau van nauwkeurigheid. Deze hoge precisie zorgt voor identieke bewerkingen bij de productie van bijvoorbeeld een serie kasten of tafels, waardoor je geen verschil ziet tussen de meubels. De bewerkingen worden aangestuurd vanuit PaletteCAD, het nieuwste programma waar wij onze technische tekeningen mee maken. Hiermee kunt u uw interieurontwerp in een digitale living showroom zien.

Wij van Stabilo Interieurbouw stellen onze klanten centraal. Klantgerichtheid vertaald zich door de kennis van en jarenlange ervaring in de Interieurbouw waardoor wij optimaal met u meedenken en u zo kunnen adviseren om uw belangen te behartigen. Hierbij communiceren wij open, transparant en eerlijk, om zo in samenspel u een interieur te realiseren dat binnen uw budget past.

Wij leveren de beste service. Zo produceren wij alles op maat in samenspel met u. Ook transporteren, monteren en repareren wij zelf. Hierbij nemen wij de regie in handen waardoor u maar een aanspreekpunt nodig hebt. Wij schakelen elektriciens en loodgieters tot glasbedrijven in om uw interieur te realiseren. Hiernaast werken wij met de meest uiteenlopende materialen, zo kunnen wij keukens maken met natuursteen, maar kunnen wij ook een glazen vitrinekast realiseren. Wij doen aan stuk productie van bijvoorbeeld een receptie, maar u kunt ook bij ons terecht voor het inrichten van een serie hotelkamers.

Duurzaamheid is een element waar wij veel waarde aan hechten. De maatschappelijke impact is in onze ogen van groot belang. Hiernaast wordt de impact op het milieu ook belangrijk geacht. Voor meer informatie over duurzaamheid klik hier.

Stabilo Interieurbouw BV is aangesloten bij:

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op