Fruitmand Interieurbouwbedrijf Duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hierom draait het voor ons bij het verantwoord ondernemen niet alleen om het milieu, maar ook om het welzijn van de medewerkers, economie en de maatschappij.

In onze ogen is het van groot belang om een bijdrage te leveren aan de maatschappij door de werkenden van morgen op te leiden. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij studenten in hun ontwikkeling. Zo nemen wij onder andere meubelmaker/interieurbouw stagiaires aan, maar begeleiden wij ook hogeschool studenten met hun opdracht. De stagiaires komen onder andere van het Summa College, BosMti groep, Avans Hogeschool, Fontys Hogeschool en de HAN University of Applied Sciences. Hierdoor dragen wij een steentje bij aan de ontwikkeling van de studenten.

Ook doen wij ons best om een positieve impact te hebben op het welzijn van onze medewerkers. Hierom hebben wij een fruitmand staan om al onze medewerkers te voorzien van genoeg vitamines, doen wij een gezondheidscheck, hebben wij een drinkwatertap aangeschaft voor in de werkplaats en heeft elke medewerker een gepersonaliseerde dopper zodat iedereen goed gehydrateerd blijft. Hiernaast is de familiare sfeer, waar iedereen zich op zijn plek voelt van belang binnen Stabilo Interieurbouw B.V. Ook sluiten wij gezamenlijk de week af met een vrijdagmiddagborrel.

Hiernaast wordt ook de impact op het milieu belangrijk geacht, vandaar werken wij met energie efficiënte machines. Hiernaast investeren wij in de nieuwste efficiënte en effectieve programma’s die met behulp van zaagoptimalisatie functionaliteiten het houtafval minimaliseren. De houtbewerkingsresten die overblijft worden dankzij onze afzuiginstallatie en pers tot briketten geperst om te opnieuw te gebruiken.
Verder zijn wij FSC®-gecertificeerd (FSC® C016391) waardoor wij voor uw interieur hout kunnen gebruiken dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Hierdoor dragen wij als interieurbouwer bij aan duurzaam bosbeheer.
Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten.

STABILO INTERIEURBOUW

Dé betrouwbare partner voor al uw interieuroplossingen