Stabilo Interieurbouw is in oktober 2009 opgericht door Bert Bolder en Harry van der Hoorn. Bert Bolder was na 22 dienstjaren (sinds 1973) voor Egelie B.V. in 1995 klaar voor de overname van het interieurbouw bedrijf.

Bolder Interieurbouw was de eerste leverancier van maatwerk interieurbouw voor beurzen en stands. Door deze lange periode van samenwerking hebben beide bedrijven besloten om samen te gaan werken onder de naam Stabilo Interieurbouw.

De machines en het vakkundige personeel zijn in 2009 verhuisd van Breugel naar een groot nieuw pand in Eindhoven, vlak naast het pand van Stabilo International. Zo kan er altijd snel geschakeld en efficiënt gewerkt worden.

In april 2018 gaf Bert Bolder het stokje door aan zijn zoon Ludo Bolder. Ludo was al lange tijd in dienst bij het bedrijf waar hij doorgroeide van vakantiewerker in 1996, via werkvoorbereider en projectbegeleiding tot eigenaar in 2018.

Naast het leveren van al het maatwerk aan Stabilo International, produceert Stabilo Interieurbouw interieurs, keukens, badkamers en meubels op maat. In opdracht van bedrijven, ontwerpers en particulieren.

Stabilo blijft innoveren om te kunnen voldoen aan de steeds veranderende markt. Zo zijn we in 2020 begonnen met het vernieuwen van ons complete machinepark. Alle technologische ontwikkelingen volgen we dan ook op de voet en we springen in op de laatste trends op het gebied van het mooiste vak dat er bestaat: interieurbouw.

Zo hebben we de Holz-Her Dynestic 7535, een grote 5-assige CNC machine en de Holz-Her Sprint 1329 Performance, een kantenaanlijmmachine aangeschaft in 2020. In 2021 zijn we ons machinepark verder uit gaan breiden met de Pro Master 7125, een Stand Alone CNC,  de Gannomat Concept 70 Eco, een kastenpers en een nieuwe afzuiginstallatie. In eind februari in 2022 hebben we na 11 jaar onze oude opdeelzaag vervangen voor de Holz-Her Zentrex 6215 Dynamic.

Nu 12,5 jaar na oprichting van Stabilo Interieurbouw B.V. zijn wij een begrip dat niet meer weg te denken is uit de interieurbouwwereld.

The road to success is always under construction!

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem contact met ons op