01. DE KENNISMAKING

Bij ons begint ieder project met een kennismaking. Dit kan bij ons op kantoor of wij komen daarvoor bij u langs. Hier bespreken we de eisen en wensen onder het genot van een kopje koffie. Eventueel kunt u deze wensen vooraf verwerken in een tekening, schets of moodboard. Zo levert u goede en concrete input voor het gesprek. Wij denken met u mee en bieden advies bij praktische keuzes om vervolgens in overleg de uitgangspunten te bepalen.

02. BEDENKEN EN ONTWERPEN

Op het kantoor in Eindhoven, Noord-Brabant gaan we verder met brainstormen. We verwerken alle wensen in een ontwerp. Hiervan maken we een offerte met specificaties van de te gebruiken materialen. Vervolgens willen wij dit voorstel graag mondeling toelichten.

Bij het maken van het interieurontwerp betrekken we, indien gewenst, een interieurarchitect uit ons of uw eigen netwerk om tot een mooi geheel te komen.

03. INMETEN EN PRODUCEREN

Is ons voorstel akkoord? Dan maken we direct een afspraak voor het inmeten. Ook kunnen we eventuele wijzigingen in het ontwerp bespreken. Vervolgens gaan we direct in onze werkplaats aan de slag met de productie.

Onze werkplaats is volledig ingericht voor interieurbouw. Ons spuitwerk besteden we uit; daarvoor schakelen we een gespecialiseerd bedrijf in. Verder houden we alles in eigen hand, en dat is prettig voor u als opdrachtgever. Wat wij u bieden zijn: gunstige prijzen, een prettige en duidelijke communicatie en verrassend goed vakmanschap.

De gehele productie vindt plaats in onze werkplaats. Hier gaan we aan de slag om het gewenste eindresultaat te bereiken. Uiteraard bent u tussendoor altijd welkom om de vooruitgang te volgen.

04. MONTEREN OP LOCATIE

Wanneer de productie is afgerond maken we een afspraak voor het monteren en plaatsen. Dit kan op een voor jullie gewenst moment. Hierna stemmen wij het moment af op de werkzaamheden van andere vaklieden, zoals een stukadoor, loodgieter of elektricien.

Hoeveel tijd het monteren en plaatsen kost, is afhankelijk van het ontwerp en van de grootte van het project. Hoe dan ook, we gaan pas weg als u volledig tevreden bent.

ONZE DIENSTEN

ZAKELIJK

Stabilo Interieurbouw werkt voornamelijk in en voor de zakelijke markt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ontwerpers en architecten. We produceren balies, kastenwanden, wachtkamers, kantoorruimtes en publieke ruimtes op maat.
house-plan-orange-couch

PARTICULIER

We hebben ruime ervaring in het vervaardigen van meubilair voor particulieren en voelen de wensen van onze klanten goed aan. Wij vullen uw idee aan met onze technische kennis. We leveren hoogstaande, duurzame producten en gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen.
plattegrond-hijskraan

DESIGN EN MATERIALEN

De meeste mensen denken bij interieurbouw aan meubilair gemaakt van hout. Maar interieurbouw is veel meer dan hout alleen. Zo kunt u denken aan een keuken met bijvoorbeeld een natuurstenen blad, een mooi dressoir met een TV lift, een vitrinekast …