Moderne keuken pitt cooking
In: Materialen0

Nieuwe Shinnoki collectie

Hij is er, de nieuwe Shinnoki Trend Collection 2020. Door alle grote veranderingen in de wereld en eindeloze stroom aan prikkels gaat Shinnoki terug naar de roots. Ze gaan terug naar het gebruik van natuurlijke materialen. Nu klinkt dit allemaal leuk en aardig, maar dit wil je natuurlijk in de praktijk zien. Om dit duidelijk te maken gaan we dieper op de nieuwe collectie inzoomen. Het nieuwe assortiment is geïnspireerd op de beleving van de natuur en maakt de meest exclusieve materialen opnieuw toegankelijk. Stabilo Interieurbouw is geen leverancier van Shinnoki, maar wij maken de meubels en het interieur door het verwerken van de platen.

Hierbij presenteren we Shinnoki’s 16 nieuwe trendkleuren, met bij elke kleur een foto van de houtplaat en een foto waarin je het gemonteerd ziet. Stabilo Interieurbouw kan alle onderstaande platen naar wens en op locatie monteren.

Natural Oak

Natural Oak behoort tot de subcategorie “Mood Sandy Beaches”. Natural Oak is de meest pure kleur die wordt aangeboden, het is een lichte eikenhouten tint die de kamer extra ruim laat lijken. Op onderstaande foto zie je hoe een Natural Oak scheiding tussen woon- en slaapkamer eruitziet. Wilt u deze plaat ook graag samen met Stabilo Interieurbouw verwerken in een project, neem dan contact op.

Natural Oak kamer Natural Oak kleurpatroon

Ivory Oak

Ivory Oak behoort ook tot de “Mood Sandy Beaches” categorie. Eikenhout met een ivoren kleur en een natuurlijk uiterlijk kan in iedere kamer mooi verwerkt worden. Op onderstaande foto is het mooi verwerkt rondom een openhaard, echter zijn er veel meer mogelijkheden en helpt Stabilo Interieurbouw graag met het realiseren van jouw Ivory Oak project.

Ivory Oak woonkamer Shinnoki Ivory Oak

Milk Oak

Wanneer je je hout nog wat lichter wilt dan bovenstaande kleuren, dan is Milk Oak een uitstekende keuze. Door het gebruik van een echte strandkleur past deze eikenhouten plank ook goed thuis in de “Mood Sandy Beaches” categorie. Op onderstaande foto zie je een project van ons waarin we Milk Oak verwerkt hebben in een bar. De zwarte platen daarnaast zijn Chocolate Oak, welke onderaan in de blog nog verder besproken worden.

Milk Oak Van der Valk Shinnoki Milk Oak

Chalk Ash

De laatste kleur die uit de “Mood Sandy Beaches” groep komt is Chalk Ash. Dit is de allerlichtste Shinnoki kleur die aangeboden wordt. Chalk Ash maakt gebruik van essenhout, wat de reputatie heeft om heel taai en sterk te zijn. Buiten wandbekleding en kasten kan je Chalk Ash natuurlijk voor veel meer dingen gebruiken, Stabilo Interieurbouw helpt u graag verder met het realiseren van een leuk project.

Chalk Ash gang Shinnoki Chalk Ash

Desert Oak

Bij de Desert Oak komen we aan bij een nieuwe categorie, namelijk de “Mood Mountain Walk”, hiertoe behoren de 6 grijzere kleurtonen. Eikenhout in een woestijnachtige kleur. Met Desert Oak kun je alle kanten op, Stabilo Interieurbouw realiseert het graag voor u!

Desert Oak Keuken Shinnoki Desert Oak

Manhattan Oak

De Manhattan Oak hoort ook tot de “Mood Mountain Walk” door zijn bergkleurige uiterlijk. Ook hier is gebruik gemaakt van eikenhout, alleen door een donkerdere kleur geeft het toch een heel ander uiterlijk dan de Desert Oak.

Manhattan Oak kast Shinnoki Manhattan Oak

Granite Walnut

De okkernootboom is wat donkerder en heeft vers gesneden een paarsachtige gloed. De Granite Walnut behoort tot de “Mood Mountain Walk”, door zijn natuurlijke uiterlijk. Hij is vergelijkbaar met de Dusk Fraké, alleen heeft Granite Walnut een iets ruiger patroon.
Granite Walnut keuken Granite Walnut

Dusk Fraké

Fraké is een snelgroeiende loofhoutsoort uit Afrika. De geelbruine kleur doet denken aan eikenhout, en daarom wordt fraké ook wel de Afrikaanse eik genoemd. Onderstaande keuken bestaat uit Dusk Fraké fineer en is door Stabilo Interieurbouw geplaatst. Een mooi voorbeeld van hoe het eruit kan komen te zien.

Moderne keuken pitt cooking shinnoki dusk frake

Stone Triba

Een steenachtige kleur uit essenhout. Een kleur die eruit springt in de “Mood Mountain Walk” categorie, omdat hij zich geen natuurlijke houtkleur maar juist een natuurlijke steenkleur uitstraalt.

Shinnoki-stone-triba-toegepast Shinnoki-Stone-Triba

Mineral Triba

Wederom een essenhout fineer, maar dit maal iets donkerder waardoor het meer op mineraal lijkt. Op onderstaande foto is dit leuk gecombineerd met een haardvuur. Echter geldt ook voor de Mineral Triba dat er veel meer mogelijkheden zijn, Shinnoki is op vele manieren te werken.

Mineral triba woonkamer Shinnoki Mineral Triba

Frozen Walnut

Het is weer tijd voor de volgende categorie, de “Mood Autumn Forest”. De Frozen Walnut straalt een rustige sfeer uit. Bij komend voordeel van walnoot gebruiken is dat vliegen en muggen er een hekel aan hebben, waardoor ze niet op je kastje en hopelijk niet in je huis gaan zitten. Stabilo Interieurbouw denkt graag mee voor een Frozen Walnut project dat aansluit bij je wensen en behoeften.

frozen walnut boekenkast Shinnoki frozen walnut

Cinnamon Triba

We gaan weer iets meer naar de donkerdere kleuren binnen de “Mood Autumn Forest” categorie. Cinnamon Triba is gemaakt uit essenhout en is kaneelkleurig.

Cinnamon triba kast Shinnoki cinnamon triba

Smoked Walnut

Smoked Walnut is een favorietje bij veel klanten van Stabilo Interieurbouw. Dit is de laatste uit de “Mood Autumn Forest” categorie. Het heeft de donkerste kleur en geeft een kamer een serieuze en retro uitstraling. Het hoeft echter niet retro te zijn, door er met je interieur op in te spelen kun je het er ook juist enorm modern uit laten zien. Hieronder zie je hoe wij de Smoked Walnut platen hebben gemonteerd en er een prachtige keuken van gemaakt hebben.

Smoked Walnut keuken Smoked walnut plaat

Stardust Walnut

We zijn aangekomen bij de laatste categorie, de “Mood Nightfall”. Deze bestaat uit de 3 donkerste kleuren van de nieuwe Shinnoki collectie. Dit is ook de laatste okkernoot houtsoort uit de nieuwe collectie. Het is een enorm donkere plaat, welke hieronder in mooi contrast staat met het witte tafelblad.

Stardust walnut keuken stardust walnut plaat

Chocolate Oak

Chocolate Oak bevindt zich ook in de “Mood Nightfall” groep door zijn donkere kleur. Het gebruik van de donkere kleuren contrasteert goed met wit. Echter zijn er veel mogelijkheden om Chocolate Oak te verwerken in je interieur. Chocolate Oak geeft een mooi contrast aan alles wat je ervoor plaatst door de donkere platen. Hieronder zie je een mooie uitvoering van ons voor Van der Valk Ridderkerk, meer foto’s hiervan vind je door hier te klikken.

Chocolate Oak kast Chocolate oak plaat

Raven Oak

De laatste trend uit de nieuwe Shinnoki collectie is Raven Oak. Dit is de donkerste plaat, die nog net niet helemaal zwart is. Het voordeel aan donker eikenhout is dat je eventuele vlekken niet zo snel ontdekt omdat het niet opvalt op een donker oppervlakte.

raven oak toilet Raven oak plaat

Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe Shinnoki collectie en verwachten dat we er weer een groot aantal mooie projecten mee kunnen realiseren. Door de keuze uit 16 soorten platen zit er altijd wel eentje tussen die bij je past. Stabilo Interieurbouw heeft veel ervaring in het plaatsen van Shinnoki platen en we zorgen er altijd voor dat het project volledig naar wens is.

Ook interesse in een project met de allernieuwste Shinnoki platen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen!