In: Inbouw apparatuur, Keuken0

Stijlvol, snel en gemakkelijk te bedienen: met de iQ700 inbouwapparatuur houdt u tijd over voor de dingen die voor u het belangrijkst zijn. Dankzij het moderne design met uniform ontworpen voorzijde bereikt u met iedere opstelling een opvallend resultaat, dat niemand onbewogen laat. Koken wordt dankzij de innovatieve functies van de iQ700 serie eenvoudiger dan ooit, met hetzelfde perfecte resultaat dat u van Siemens gewend bent.

Home is where your app is

De oven voorverwarmen terwijl u naar huis rijdt, of in de supermarkt even snel kijken of er nog melk in de koelkast staat; het kan met Home Connect. Met de Siemens Home Connect app bedient u eenvoudig de belangrijkste functies van uw iQ700 inbouwapparatuur (indien uitgerust met Home Connect) en ziet u in een oogopslag wat de status van uw apparaat is. Geef in de app simpelweg door welke was u wilt doen of hoe vuil uw vaat is, Home Connect doet de rest.

Stabilo interieurbouw is leverancier van vrijwel al het Siemens apparatuur. Tevens zijn wij in staat om deze apparatuur naar uw eigen wensen en smaak in uw interieur te verwerken. Meer weten over hoe wij dit doen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten over de Siemens iQ700 oven? Klik dan hier