Name:

  Email (your email address will not be published):

  Message:

  Wat andere klanten over ons vertellen

  Vakmannen in hart en nieren! Een enkel overleg is genoeg geweest om duidelijk te maken wat onze wensen waren toen we op zoek gingen naar een nieuw slaapkamer interieur.

  Bart en Lisette

  Ik heb een klein appartement met een open keuken. Samen met Bert Bolder heb ik mijn moderne keuken ontworpen. De stijl is jaren 60 gecombineerd met modern. Een rond, hoogglans wit blad aan 1 stuk is de eyecatcher van de kamer. De kastenwanden van Zebrano fineer geven de keuken een natuurlijk tintje. In de ronding van het blad is een wijnrekje verwerkt. Ook kun je heerlijk aan de bar zitten. Een kleine keuken maar toch voorzien van alle gemakken!

  Ghita

  Voor onze nieuwe keuken hebben we de afweging gemaakt of we bij een keukenspeciaalzaak zouden kopen. Na een prettig introductiegesprek met Ludo wisten we dat we bij Stabilo Interieurbouw aan het goede adres waren. We genieten nu van onze keuken op maat, in fantastische materialen! En niet veel duurder ten opzichte van andere offertes.

  Adi Leijtens

  Na een lange zoektocht langs andere keukenspecialisten hebben we bij Stabilo onze ideale keuken kunnen laten verwezenlijken. Ludo heeft ons keukenplan perfect verder uitgewerkt naar onze wensen. Tijdplan van montage prima met ons afgestemd en uitgevoerd. Top werk en super kwaliteit afgeleverd door Ludo en zijn team (tekenaar, Patrick en Toon). We hebben nu een super gave moderne keuken waar we nog heel lang van gaan genieten. Nogmaals hartelijk bedankt!

  Markus en Pascale

  Wij hadden een erg specifieke wens toen we op zoek gingen naar een nieuwe eetkamertafel. Hij moest groot genoeg zijn voor 8 personen, opbergruimte hebben en het liefst een beetje een oude / antieke look hebben. Dat is tegenwoordig nergens te vinden. De mannen van Stabilo Interieurbouw hebben deze tafel voor ons geproduceerd en eigenhandig een oude look gegeven door middel van diverse lagen lak en het bewerken met ijzeren gereedschap. Hij is prachtig geworden!

  Teun van der Velden