TOEKOMST

Bert Bolder, die in 1995 het bedrijf startte heeft sinds 1 april 2018 het stokje overgedragen aan zijn zoon Ludo Bolder. Ludo Bolder is sinds 1996 bij zijn vader in dienst.
Dit begon met het poetsen van de werkplaats als vakantie -en weekend baantje. In 1998 kwam Ludo in vaste dienst bij Bolder Interieurbouw. Na ruim 14 jaar ervaring opgedaan te hebben op de werkvloer stond in 2009 de verhuizing van Bolder interieurbouw naar Stabilo interieurbouw in Eindhoven op het programma.

Al snel na de verhuizing ging Ludo steeds vaker werkzaamheden verrichten als werkvoorbereider zoals het ontwerpen, calculeren, en uitwerken van projecten. Tot op heden is daar projectbegeleiding en contact met klanten bijgekomen en heeft Bert Bolder op 1 april 2018 het stokje overgedragen aan zijn zoon Ludo bolder.

Kijken in de toekomst is een hele uitdaging, vooral op het gebied van technologie en onverwachte gebeurtenissen. Innoveren is prioritair om het hoofd te bieden aan de steeds veranderende markt. Daarom zullen wij als Stabilo Interieurbouw dit alles op de voet volgen en inspringen op de laatste trends op het gebied van het mooiste vak dat er bestaat: Interieurbouw.

De visie van Ludo is dan ook duidelijk: The road to success is always under construction!

Ben je benieuwd naar hoe dit vroeger ging, klik dan hier! Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? klik dan hier!

WILT U ONS INHUREN?

Vertel ons over uw project