Maak kennis met
Stabilo Interieurbouw

Oog voor detail

Geen enkel detail blijft ons onopgemerkt.

Altijd on trend

Altijd op de hoogte van alle interieur ontwikkelingen.

Vakmanschap

Met een team van specialisten maken we de mooiste producten.

De kracht van Stabilo

Unieke interieuroplossingen volledig op maat gemaakt voor de klant, dat is ons visitekaartje. We werken met ondenkbaar veel materialen en met de allernieuwste machines. Hierdoor werken we erg efficiënt en zorgvuldig en realiseren we interieurs van de hoogste kwaliteit.

Door jarenlange ervaring weten we precies hoe we onze projecten vlekkeloos uitrollen van A tot Z en hoe we je helemaal ontzorgen.

Vraag offerte aan

Particulier

Zakelijk

Leisure

Leeromgevingen

Duurzaamheid staat bij ons voorop

Duurzaam ondernemen staat bij Stabilo interieurbouw hoog in het vaandel en het is dan ook ons doel om zorgvuldig om te gaan met het milieu. We proberen zoveel mogelijk duurzame materialen toe te passen en de impact van onze organisatie op het milieu te beperken. Ook proberen we verspilling te minimaliseren door recycling in te zetten in ons productieproces.

We werken met energie efficiënte machines en investeren in de nieuwste programma’s die door zaagoptimalisatie het houtafval minimaliseren. De houtbewerkingsresten worden dankzij onze afzuiginstallatie en pers tot briketten geperst welke opnieuw gebruikt kunnen worden.

We zijn  FSC®-gecertificeerd (FSC® C016391), het eerste internationale keurmerk met strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. Hierdoor beschikken we over de mogelijkheid om voor ieder interieur hout te gebruiken welke afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

25 jaar ervaring

Jarenlange kennis en ervaring in het interieurbouw vak en op de hoogte van alle kneepjes van het vak.

Echt vakmanschap

We hebben een geweldig team met vakkundige mensen die allemaal over hun eigen talent beschikken.

Nieuwste machines

Met een volledig vernieuwd machinepark zorgen we voor de beste kwaliteit en werken we ontzettend efficiënt.

Groen kantoor

Om de luchtkwaliteit en vitaliteit voor medewerkers te optimaliseren, hebben we ons pand gevuld met de mooiste planten.

Wie zijn wij?

Al 25 jaar een begrip in de interieurbouw branche, een fijne partner om mee te sparren en wie de allermooiste projecten samen met jou realiseert. Met een team wat volledig op elkaar is ingespeeld, zorgen we ervoor dat alle wensen van de klant tot uiting komen. Dit komt terug in het volledige proces, van idee tot tekening, van productie tot uitvoering. Waar verbeelding en vakmanschap samenkomen!

Een greep uit onze klanten

Enthousiast geworden?